Pakket Stadhuisplein

Prijs op aanvraag
Pakket Stadhuisplein
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 1 Prijs op aanvraag
Verder
Gewenste leverdatum
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de Offertemandje uploaden
  • DRO10266
Geschenkpakket Stadhuisplein biedt alles wat je nodig hebt voor het samenstellen van een...meer

Geschenkpakket Stadhuisplein biedt alles wat je nodig hebt voor het samenstellen van een heerlijke borrelplank. Het pakket is verpakt in een De Rotterdamsche Oude doos en bijzonder om cadeau te doen. Dit bruisende pakket is vernoemd naar het plein voor het stadhuis dat door de vele horecagelegenheden een veel bezochte plek is om uit te gaan.

Het geschenkpakket bestaat uit:

  • Schuitje De Rotterdamsche Oude naar keuze (36,55 of 100 weken of geitenkaas) Kies een van onze heerlijke kazen in het menu en maak pakket ‘Stadhuisplein’ helemaal jou.
  • De Rotterdamsche Oude Ruby port (375ml) – De Rotterdamsche Oude Ruby port heeft een volle robijnrode kleur met een frisse en fruitige smaak die relatief zoet is ten opzichte van veel andere port. De Ruby kan ondanks de prachtige volle kleur als lichte port worden beschouwd.
  • De Rotterdamsche Oude baby vijgen op port – Onze De Rotterdamsche Oude vijgjes op port zijn zoet met een vleugje port. Deze baby-vijgjes zijn goed te combineren met onze kazen en passen daarom perfect op een borrelplank
  • De Rotterdamsche Oude stroop – De combinatie van stroop met kaas is een echte klassieker.
  • De Rotterdamsche Oude studentenhaver – Deze gezonde nootjes kunnen natuurlijk niet ontbreken. Een heerlijke mix van gemengde noten en gedroogde vruchten.

Eigenschappen

Laatst bekeken