Blaakpakket

Prijs op aanvraag
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 1 Prijs op aanvraag
Verder
Gewenste leverdatum
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de Offertemandje uploaden
  • DRO10288
Rotterdam Blaak is een bruisend stuk van Rotterdam. De Markthal, Kubuswoningen en de gezellige...meer

Rotterdam Blaak is een bruisend stuk van Rotterdam. De Markthal, Kubuswoningen en de gezellige markt, je hebt het er allemaal. Zo divers als Blaak is, zo divers is ons  ‘Blaak’. Met kaas, dip, port en en kaasbollen zet je zo een heerlijke borrelplank op tafel. Natuurlijk Is dit kado pakket ook heel leuk om aan iemand cadeau te doen.

Ons kado pakket Blaak wordt geleverd in een originele verpakking van De Rotterdamsche Oude en bestaat uit:

  • Schuitje naar keuze (De Rotterdamsche Oude 36,55,100 weken of geitenkaas) – Kies een van onze heerlijke kazen in het menu en maak het Blaakpakket helemaal naar wens.
  • De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip – De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip is de ultieme kaasbegeleider. Heerlijk om je De Rotterdamsche Oude kaasblokjes in te dippen.
  • De Rotterdamsche Oude Tawny port (750ml) – De Rotterdamsche Oude Tawny port heeft door de lange rijping een roodbruine kleur. Het stevige karakter van de Tawny port maakt de port zacht en rond. In de smaak herken je tonen van rozijnen en specerijen, maar ook confiture van rijke rode vruchten.
  • De Rotterdamsche Oude kaasbollen – Onze kaasbollen zijn gemaakt met de originele De Rotterdamsche Oude kaas en daardoor nauwelijks te weerstaan.

 

Eigenschappen

Laatst bekeken